Campertrips Normandië - D-Daygids

Bezoek Normandië & D-Day stranden
of Vlaamse Westhoek
met ervaren gids
Ga naar de inhoud
  Campertrips door Normandië 2024
Neem deel aan onze campertrips en maak met je eigen (of gehuurde) mobilhome een unieke belevingstocht doorheen Normandië. Alles onder begeleiding van uw Vlaamse gids. Ontdek wat er daar allemaal gebeurde naar aanleiding van D-Day in 1944, met verrassende plaatsbezoeken en onwaarschijnlijke -maar goed geverifieerde- anekdotes die voor een doorsnee toerist onbekend zijn. Kom ook heel wat meer te weten over Normandië, geniet van de streek en zijn plaatselijke specialiteiten.

Voorziene activiteiten: bezoek Mont Saint Michel, landingsstrand Omaha beach, parachutistenmuseum, landingsmuseum, kerk Sainte-Mère-Eglise, Amerikaanse begraafplaats & memoriaal, Duitse begraafplaats, vuurtoren van Gatteville, Cinéma 360 Circulaire, paardenfokkerij, fietstocht, calvadosstokerij, oesterkwekerij en nog veel meer... Proef ook de karamellen van Isigny, de Normadische kazen en geniet van een 'fruits de mer' met cider van Pont-l'Évêque.

U bent niet verplicht om aan elke activiteit deel te nemen en er is ook telkens een alternatief mogelijk.

Praktisch: wij regelen staanplaatsen en zorgen voor de nodige reserveringen. Kostprijs voor staanplaatsen & inkomtickets voor deelname aan activiteiten volgens uw keuze en de maaltijden die u wenst zijn steeds zelf af te rekenen.

Wanneer:
. 2024 Paasvakantie: uitstap met campers van dinsdag 2 april t/m zaterdag 13 april. Deelname: € 230/persoon - onder 14 jaar gratis.
. 2024 Midzomer = volzet
. 2024 September: van vrijdag 3 t/m  zaterdag 14 september. Deelname: € 230/persoon.
Vragen of graag deelnemen? Neem vrijblijvend contact
    home      uw gids
© 2018 - 2024 D-Daygids.be
Terug naar de inhoud